Serà la jove actriu consumida per la fama?

Millie Bobby Brown i el seu salt a la fama

|

Millie Bobby Brown en el “première d’Stranger Things”






Millie Bobby Brown és l’artista, model i cantant que ens ha conquistat a tots des del seu gran salt a la fama participant com a protagonista a la sèrie de Netflix, Stranger Things. Millie Bobby Brown va néixer el 19 de febrer del 2004 a Marbella,Espanya,però té nacionalitat Britànica. És la 3ra de quatre germans. Va tenir una infància normal, excepte pel fet d’haver nascut amb una deficiència auditiva que va acabar deixant-la sorda d’una orella. Brown va passar la seva infància mudant-se de ciutat en ciutat fins acabar a la ciutat d’Orlando. El seu pare la va apuntar a clases d’interpretació als caps de setmana fins que un agent la va descobrir i va suggerir portar-la a Hollywood. 



Es va presentar a molts càstings,però només va aconseguir petites aparicions a series com Modern Family, com a la etita Lizzie. Al 2015, poc després, a la sèrie Anatomia de Grey va participar com el personatge de Ruby i Once upon a time in Wonderland va interpretar a l’Alícia. 


Els seus pares gairebé s'arruïnen intentat impulsar la carrera de Brown, fins i tot van haver de demanar diners prestats.

La seva família volia tornar a Anglaterra. Ja no li volien donar més oportunitats,però ella va insistir a fer una casting més,i després de suplicar molt li van deixar. Per presentar-se al càsting havia de gravar un vídeo d’ella plorant,que no va ser molt difícil degut a les seves circumstàncies. 

Va aconseguir el paper protagonista de Onze,una nena amb poders de telekinesis a la sèrie ambientada a la dècada dels 80 original de Netflix, Stranger Things. Stranger Things s’inspira en pel·lícules d’aquella època i està plena de referencies a pel·lícules com E.T,Els Goonies,Àlien,Stand by me,i moltes més. Això va fer a Brown saltar a la fama,fent-la mundialment coneguda.Els seus companys de la sèrie,Finn Wolfhard,Noah Schnapp,Gaten Matarazzo,Caleb McLaughlin i Sadie Sink,també han saltat a la fama,però no tant com ella. El grup d’actors va ser guardonat en els premis SAG al millor repartiment en una sèrie de drama en l’any 2017. Millie també va ser nominada als premis Emmy a la millor actriu d’una sèrie de drama i per últim ha estat guardonada als premis Saturn a la millor actriu jove de la televisió. Aquest mateix any s’ha informat que Brown protagonitzarà el paper protagonista en la pel·lícula de Godzilla: king of the monsters que s’estrenarà al 2019. 


Als 12 anys, Millie Bobby Brown es va convertir en una de les persones preferides d'Internet. Als 13, el seu pare va exigir 100.000 dòlars per avançat a l'agent que volgués representar-la (això mai passa) i ara,als 14, a començat a ser trending topic per protagonitzar la nova campanya de Raf Simons per a Calvin Klein, al costat de Paris Jackson.El que passa és que el món ha decidit tractar-la com si fos una adulta i ella, madura, intel·ligent i ambiciosa, està responent comportant-se com a tal . L’actriu admira a les germanes Kardashian-Jenner, vesteix com elles,es fa fotos com elles i fins i tot va conèixer a una d’elles, Kim Kardashian. Fa poc va reconèixer la seva relació amorosa amb el cantant Jacob Sartorius de quinze anys.




L’actor David Harbour que interpreta al Sherif Hopper a Stranger Things sempre ha sigut com un pare per a Millie,i ell està preocupat pel futur de la nena, “Millie està en el punt de mira d'una cosa extremadament perillosa a la cual ningú està prestant atenció ", va dir Harbour a Daily Mail. “Sé que té un potencial tremend i la meva esperança és que romangui tan protegida com sigui possible ". va afegir. Acabarà la jove artista sent consumida per la fama? Està en les nostres mans, tots som responsables del seu futur.Sembla que ella tingui pressa per créixer i de nosaltres depèn que no acabi com els actors i actrius de pel·lícules que Stranger Things homenatja.

Sin comentarios

Escribe tu comentario




No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.