A la tercera va la vençuda

|

Vam caminar fins la carpa on allà va tindré lloc els balls esportius de 3 d'ESO. Estaven sentits al terra com sardines. Hi van averi 3 grups formats per nois i noies per separat. Tenien que fer un ball utilitzant materials com el malabars, carioques, pals xinesos, el diàbolo...

Els balls eren originals però com qualsevol vegada, estaven molt nerviosos i això va provocar de sincronització, caigudes, enredades... Coses que feien que el espectacle es veiés brut.




El primer grup, format per nois,va ser el pitjor de tots. Anava vestit amb el ensopit xandall, els acròbates parlaven entre ells a mig de les demostracions, va tindré la absència de música, però en defensa, tenien dominats els materials, però entre tot feia que es veiés molt poc preparat i de sincronitzat... No em va deixar molt bon gust.




El segon grup, a diferència del primer estava format per noies, però coincidien amb la samarreta del xandall. Eren molt somrients, lo que feia que fos mes agradable. No dominaven del tot els materials i anaven desiguals i al igual que l'altre grup parlaven entre elles tan a la demostració com al "backstage".




Al tercer grup estava format per noies i un noi, en la meva opinió, aquest va ser el millor. Com el segon grup, tenia música i anaven amb una divertida samarreta vermella, això feia que sembles més interessant i que puguessin gaudir del espectacle. Va ser animat i tots els elements encaixaven perfecta,EMT amb la musica i la coreografia. Lo millor de tot va ser cuan un dels acrobetes va fer un mortal i algunes bolteretes, les acrobàcies van fer que fos divertit. Alguna cosa es podia millorar, com els malabars, però gràcies al tercer grup em vaig poder anar amb molt bon gust de boca a casa.

Sin comentarios

Escribe tu comentario




No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.